Het avontuur begon 15 jaar geleden met John. Als slagerszoon bereid hij met passie zijn producten. Bij DUO wordt dan ook onder andere de rosbief zelf gebraden. Verder staat John bekend om zijn verrukkelijke zelf gemaakte satésaus.
‘’Ik sta voor kwaliteit van producten. Dat vind ik het belangrijkst in
onze zaak.’’
Een jaar geleden was het tijd voor een frisse wind bij DUO. Deze frisse wind was Donna. Zij studeerde af aan de hotelschool en werkt al een aantal jaren met liefde in de horeca. Donna is de gastvrouw van DUO. Haar achtergrond, zowel op het gebied van studie als ervaring, laat ze graag terug komen in haar werk.
‘’Ik vind gastvrijheid en de tevredenheid van onze gasten het belangrijkst bij het runnen van een goede zaak.’’
Voor de LUNCH kunt u doordeweeks en in het weekend terecht bij DUO voor de beter belegde of juist de extra luxe broodjes.
Elke donderdagavond heeft DUO een verlengde openingstijd en bieden wij u graag het koopavondmenu aan. Wij stellen dan een uniek menu voor u samen voor een leuke prijs.
Wij verzorgen graag uw bedrijfslunch.
U kunt ten alle tijden bij ons bestellen.
In overleg kan dit ook buiten de openingstijden om.